MORTEN REX FOUNDER

Mit navn er Morten Rex. I 2007 skabte/grundlagde jeg Morten Rex – Herreskrædderriget. Gennem årerne har jeg hjulpet den moderne mand fra ind- og udland med at tage sig ekstra skarpt ud i et skræddersyet jakkesæt, skjorte, blazer, frakke m.v., som er blevet skabt af den fineste skrædderkunst, af de fineste metervarer, designet og perfektioneret til den enkelte mand, der stiller krav til sin garderobe og personlige fremtoning. Altid med et særligt øje for kvalitet og detaljen. Det har været de klassiske snit, udført i høj klasse i såvel skrædderkunst samt metervarevalg, som har været i fokus, samtidig med en konstant søgen for at perfektionere og optimere hver en detalje, fra vævning, gennem nål og tråd, til færdigt resultat, som har drevet mig.

Jeg har med tiden designet en serie stærke innovative snit, som skiller sig ud fra mængden og udfordrer de mere konventionelle snit, som man kender gennem de sidste 100 år.
Tiden er under konstant forandring, det samme er mode - udvikling er altid fremskridt og en jakke er bestemt ikke bare en jakke og fx hvid er ikke bare hvid.
Det jeg har perfektioneret gennem 2 årtier bringer jeg nu til dig!

KINGS & LIONS er skabt med det formål at udfordre de konventionelle snit og samtidig gøre den gennemførte kvalitet fra skrædderverdenen nemt tilgængelig for den moderne mand, som har en holdning til stil og kvalitet.
Vi har skabt en hybrid mellem en kunstform, kombineret denne med de fineste og bedst egnede metervarer, for at kunne tilbyde dig en sjældent set kvalitet, udført i et exceptionelt finish.


Velkommen til KINGS & LIONS – Tailored Origin.