HISTORIEN BAG

ÅRTIERS ERFARING

KINGS & LIONS udspringer fra et Herreskrædderi, der har eksisteret i snart 2 årtier. Skabt med formålet om at udfordre de konventionelle snit og samtidig gøre den gennemførte kvalitet fra skrædderverdenen nemt tilgængelig for den moderne mand, som har en holdning til stil og kvalitet. Vi har skabt en hybrid mellem en kunstform, kombineret denne med de fineste og bedst egnede metervarer, for at kunne tilbyde dig en sjældent set kvalitet, udført i et exceptionelt finish. Den konstante søgen for at perfektionere og optimere hver en detalje, fra vævning, gennem nål og tråd, til færdigt resultat. Vores produkter er skabt til at være en essentiel del af din garderobe. 

Velkommen til KINGS & LIONS – Tailored Origin.

UNIKT HÅNDVÆRK

Der er brugt mange timer på at finde frem til de absolut bedste metervarer og perfektionere og kæle for hver en detalje, således at vi hos Kings & Lions kun tilbyder topkvalitet af nøje udvalgte metervarer – en gennemført kvalitet og exceptionelt finish.
Gennemførte klassikere, men også innovative designs.
Metervarerne er udvalgt over hele verden, idet bedste kvalitet er et must og her gås ikke på kompromis. Tæt samarbejde med den enkelte producent/væveri, idet vi tror på gode tætte relationer, hvor alle parter indgår i en positiv synergi, hvor udvikling og bæredygtighed er i højsædet.
Hver enkelt af vores varer er skabt mellem hænderne på skræddere med min. 20 års erfaring (master tailors har op til 40 års erfaring). Et mindre kunstværk i sig selv.